Koninklijk Toneelgezelschap - Sint-Baafs-Vijve
Boter bij de vis

Boter bij de vis

Marc Vandorpe lijkt een zeer gedreven man. Samen met zijn vrouw Linda wonen ze in een smaakvol oud herenhuis. Op de eerste verdieping verhuren ze zelfs een flat aan een ondertussen ‘vriend’ geworden Armand Callens. Hier lijkt dus niets aan de hand, doch dit is maar schijn…

Wat een mens niet allemaal kan verzinnen om op een gemakkelijke manier geld te ontvangen van alle mogelijke departementen die ons landje rijk is. Daar is meneer Marc Vandorpe zo ongelooflijk knap in.  Zijn vrouwtje Linda vermoedt wel iets, maar die vermoedens zijn wel van een heel andere aard… ! En die nonkel Leo lijkt ook niet helemaalzuiver op de graad. Als op een dag mevrouw Holvoet (inspecteur van het departement sociale zaken) aan de deur staat, wordt de situatie voor Marc Vandorpe bijna onhoudbaar, hij moet dan ook elke uitspraak voorzichtig wikken en wegen. Van dan af volgen de dolste verwikkelingen, gekke misverstanden, verkleedpartijen en persoonsverwisselingen elkaar in razend tempo op en bezorgen het publiek gegarandeerd een onvergetelijke avond !

“Boter bij de vis” of een draaimolen met de meest grollige grappen en uitspraken ! Wie weet leren wij als publiek nog iets bij van die optimistische knoeiboel die Marc ons aanbiedt.


Spelers :