Koninklijk Toneelgezelschap - Sint-Baafs-Vijve
De tante van Charlie

De tante van Charlie

Roger, zoon van kolonel Lippens zit financiëel aan de grond. In overleg met zijn vriend Charles zoekt hij een middel om hun aanstaande schoonvader, de vader van Eline en Celine, te overtuigen van zijn rijke afkomst.

Nu komt onverwachts een tante van Charlie op bezoek: de multi-miljonaire Donna Lucia d'Alvacorez uit Brazilië. Als haar enige familielid (en erfgenaam) kan Charles niet anders dan haar in de watten te leggen, maar ziet hierin tevens het ultieme middel om in de gratie te staan bij de vader van zijn vriendin. Zo nodigt hij op de dag dat hij zijn tante verwacht, ook zijn vriendin Céline en haar zus Eline uit. Maar ...op diezelfde dag komt ook de kolonel onaangekondigd terug van zijn wereldreis.

Als de tante dan toch enkele dagen later zal arriveren, moet de butler de rol van Donna Lucia op zich nemen. Als amateur-toneelspeler kan het toch niet moeilijk zijn om zich in te leven in die rol... En alles verloopt vrij naar wens, ware het niet dat de butler er erg gespannen bijloopt, en dat hij het voorwerp wordt van een dubbele verliefdheid. Als dan de echte Donna Lucia aankomt, is het hek helemaal van de dam! En als dan ook nog haar gezelschapsdame een vroegere geliefde opnieuw ontmoet, weet niemand meer hoe zich te gedragen.


Spelers :